Sunday, July 29, 2012

LEGOLAND MALAYSIA

Assalamualaikum semua

Semalam bersamaan hari Sabtu aku pergi AEON Tebrau City, Johor Bahru 
Jalan2 sekali aku nampak dorang duk promosi tiket masuk ke LegoLand ada potongan rm30 kalau beli kat sana dan dimana mana tempat yg dorg tengah promosi (saja nak kongsi tak beli pun)


Antara tempat2 yg ada promosi ialah 



Travel Carnival, Hall 5A Singapore Expo: 4th August 2012 - 5th August 2012, 10.00am - 10.00pm.

AEON Tebrau City, Johor Bahru: 24th July 2012 - 29th July 2012, 10am -9pm

Iskandar Malaysia Information Centre (IMIC), Danga Bay*: Every Saturday and Sunday from 2pm - 7pm (starting 28th April 2012 onwards).

*Same bulding as Kong Inn Seafood Restaurant and close to Lazio Italian Restaurant.


Dan untuk pengatahuan korang jugak tiket masuk ke legoland ni ada 2 jenis 


1. Day Tickets
TicketReg. price
1-Day Ticket Adult (12-59)
RM 140
1-Day Ticket Child (3-11)
RM 110
1-Day Ticket Senior (60+)
RM 110


2. Annual pass
Ticket  
Reg. pricePromotion price
LEGOLAND Annual Pass
(Adult, 12-59 years old)
RM275 / SGD115RM245 / SGD102
LEGOLAND Annual Pass
(Child, 3-11 years old)
RM210 / SGD88RM180 / SGD75
LEGOLAND Annual Pass
(Senior, 60+ years old)
RM210 / SGD88RM180 / SGD75


Disebabkan aku orang johor je aku rasa Annual pass lagi untung berbanding Day tiket 

Kalau Annual Pass korang boleh Use the LEGOLAND Annual Pass on all days of regular park operation including weekends, public and school holidays at LEGOLAND Malaysia for a full 12 months. 

(Korang rasa mana lagi untung? ape2 pun terpulang lah pada diri masing2)

Okey lah Untuk maklumat lanjut korang boleh tengok sendiri dekat laman web http://www.legoland.com.my semua nya ada kat situ korang tgok la sendiri okey!!!!!!!!!!!! BYE BYE :)








1 comment:

I love Sleep said...

legoland best.. xsabar tunggu 15/9

NuRAin PuNYa