Wednesday, July 6, 2011

GENTING PART 1

Minggu lepas aku g genting dengan kakak dan 2 org sepupu ku
Best gila g sana tp banyak gak cobaan sebelum sampai ke sana..huhuhuhuhuhu
dengan masalah bas kata berenti kat pudu last2 dia berenti kat TBS dah la drive dia kurang ajar ckp x de budi bahasa sangat.....sampai kat TBS cari jalan nak naik komuter lak............
ye la first time sampai sana
dah jumpa kaunter tiket komuter kita org pun beli la tiket nak ke KL Sentral
sampai KL sentral kita org terpusing2 la pulak nak cari kaunter tiket bas ke genting 
pusing2 kiri kanan atas bawah last2 tanya kaunter pertanyaan jumpa akhir nya beli la tiket g genting kul 4 masa tu baru kul 3.20ptg sempat g nak makan ngan beli ape yg patut nak bawk naik atas nanti
klu nak beli kat atas nanti mahal kot
okey la layan dulu gambar2 kat bawah ni ye :-)


baru sampai TBS dgn muka bengang

 ni makan pagi merangkap tengah hari habis licin semua

 tgok pinggan dia tulang je tinggal lapar sunguh

 turun nak naik bas Go Genting


 sempat lagi ni tangkap gambo dlm bas :-)

 baru sampai genting skyway


 boleh potong sikit kot rumput2 tu baru lawar sikit

 buat2 senyum padahal gayat :p


 mencari jalan nak ke first world hotel

check in hotel dulu

okey nanti sambung lagi part 2 punya cita kita org jalan2 indoor malam tu.......nanti aku cita pasal rumah hantu 
:-)

1 comment:

ayuhusna said...

Abg a'a ngan abg ri gayat ke mase nak naik cabel car tu?bile kak ain pegi ni?x ajak kite pon.kite x tau pon.

NuRAin PuNYa