Thursday, July 21, 2011

GENTING PART 2

Sekian punya lama baru nak sambung cita pasal g genting ari tu...hehehhehehhe
okey ari tu aku ada cakap nak sambung cita pasal rumah hantu kan atau lebih dikenali sebagai HAUNTED ADVENTURE (H.A)


hahahahhaha mula2 tu mcm semangat sangat kan nak masuk H.A ni okey g la beratur beli tiket
lepas beli tiket ape lagi masuk la kan....masuk2 dah jumpa serigala besar punya
pastu jalan lagi nak naik lift sebelum naik lift tu ada hantu yg tunggu kat bawah tu cakap
bila kat dalam tu jangan tolak2 jangan lari2 pastu dia kata x leh bawak kamera
sbb dia nampak kamera nikon tergantung kat leher lepastu dia suh letak ket kaunter tu dulu
mula2 pelik gak asal lak x leh bawak kan...okey x pe la tunggal kan la kat kaunter tu
kita org pun naik la lift tu....naik lift pun dah seram kan
okey naik la kita org ke atas 
baru sampai atas sorg abang antu dah tunggu..kita org pun turun la dari lift tu
suasana seram bermula
kita org nak masuk dalam tu pun sampai 5 minit kat depan pintu tu tolak2 sape nak masuk dulu
sampai aku kata "boleh patah balik tak x jadi masuk la" abang antu tu geleng kepala kata x boleh
aku tanya lagi "jauh x kena jalan ni" abang antu kata "ada la dalam 5 ke 10 minit"
telan air liur aku dengar
last2 sepupu aku Azri yg jalan dulu dikuti dengan kakak aku pastu sepupu aku Aa dan aku yg last
baru nak langkah satu tapak kakak aku dah wat gempak dia kata "aku dah nampak antu kat tepi dinding tu"
tengok2 tengkorak je pun(ceh cakap macam berani je kan)
okey kita org pun masuk la ri punya jalan slow nak mampus lak tu sbb dia pun gempak sebenarnya
jalan punya jalan aku dah dengar org duk sergah2 tangan aku punya la gemgam baju aa macam ape lagi nasib baju dia kuat klu x koyak gak la aku rasa.....kita org pun jalan la lagi smpai satu tempat aku nampak macam ada benda aku tanya aa "ape bende tu" x de benda pun jalan lagi
turun tangga dia main besi la pulak jatuh2 besi ketuk2 tepi tangga menyeramkan tul
dekat situ aku daripada kat belakang aa terus ke depan dia baju kakak aku la pulak jadi mangsa huhuhuhu
jalan punya jalan yg buat aku nak tergelak aa boleh x perasan yg aku dah kat depan dia
lepas turun tangga antu ni duk main cak2 la kat tpi tingkap menyampah tul sbb sengaja tau time aku ngan akak aku lalu baru nak cak kita org nya jerik jangan cakap la kan
sampai satu tempat tu kita org kena main tunduk2 la pulak sbb banyak benda tergantung kat atas
time jalan tu pintu exit punya la banyak tapi x kuar2 gak
lepas je dari benda ter gantung tu dengan nafas lega dan tekak yg sakit akibat jerit kuat sangat jumpa la pintu exit yg sebetulnya lega nak mampus
muka masing2

okey nanti sambung part 3 lak k =)

1 comment:

ayuhusna said...

Hahahhahaha.sume tkot ke?seram sngt ke rumah antu tu?hahhahhaha kelakala cite psl rumh antu kak ain ni.hhahahhah kite ketawe smpai perut rase nak pecah.hahahhahahha

NuRAin PuNYa